Skicka massutskick

Välj den brevlåda som du vill använda för att skicka meddelandet från. Tryck på knappen för att skapa mail på höger sida.

I ett nytt e-postmeddelande skriver du ett ämne, innehåll och väljer en eventuell bilaga. På höger sida kan du välja några alternativ.

I steg 2 kan du välja vem som ska få e-postmeddelandet. Du kan också skicka till en e-postlista. Listan över mottagare visas bredvid fälten. Om du vill utesluta vissa personer kan du göra det under varje fält. Om du inte skickar e-postmeddelandet kan du alltid öppna det senaste utkastet till meddelandet i din brevlåda.

Om du skickar till kontakter på .World, kan brevlådan spåra vem som har tagit emot och vem som har läst meddelandet genom att klicka bredvid inkorgen och välja Åtgärd och Visa. På sidan kan du se statistik och sammanfattning av mottagarna.