1. Home
  2. E-post & mailinglistor
  3. Skapa ett stadgeenligt möte och skicka ut rapporter
  1. Home
  2. Eventhantering
  3. Skapa ett stadgeenligt möte och skicka ut rapporter
  1. Home
  2. Mötesprotokoll
  3. Skapa ett stadgeenligt möte och skicka ut rapporter

Skapa ett stadgeenligt möte och skicka ut rapporter

Det bästa sättet är att skapa ett ”ordinarie möte”. Du hittar en detaljerad beskrivning av hur du gör här.

Skapa ett ordinarie möte

1. Aktivera admin-läget
  2. Välj ”möten” (vänster meny)
  3. Klicka på ”Lägg till möte” (höger sida)
  4. Välj ”ordinarie möte”.
  5. Fyll i formuläret
    – Namn: t.ex. ”Ordinarie möte”.
    – Typ av möte: klubbmöte
    – Plats (aktivera vid behov ”återanvändbar/befintlig plats”) (se även här [länk till artikel])
    – Datum för mötet
    – Start och slut för registreringsfasen
  6. Välj ”nästa”.
  7. Delningsalternativ: Endast i min klubb (beroende på aktivitet).
  8. Bjuda in: välj din målgrupp
  9. Välj ”nästa”.
  10. Välj ett påminnelsemönster: standard (skapande av ett anpassat mönster: se här).
  11. Slutför

Skicka ut ett protokoll

1. Skapa protokollet och spara det som en pdf-fil (Viktig namngivning: “Clubnumber_Date_TA-Protocol_Nr.pdf”; eg. RT999_20180325_TA-Protocol_752.pdf)
  2. Aktivera admin-läget.
  3. Välj ”Medlemsbrev” i den vänstra menyn.
  4. Välj ”Lägg till ett protokoll” (lägg till en rapport) på höger sida.
  5. Välj händelsen/verksamheten
  6. Välj fil(er)
  7. Skicka protokoll

Alla som har bjudits in till den valda händelsen kommer att få rapporten/protokollet.

This post is also available in: enEnglish (Engelska)deDeutsch (Tyska)nlNederlands (Nederländska)frFrançais (Franska)

Updated on 17. oktober 2022