1. Home
  2. E-post & mailinglistor
  3. Välkomstmeddelande
  1. Home
  2. Grupper & funktioner
  3. Välkomstmeddelande
  1. Home
  2. Kommunikation
  3. Välkomstmeddelande

Välkomstmeddelande

Introduktion

För en organisation är det nu möjligt att skapa ett välkomstbrev som är specifikt för funktionerna på varje nivå. Detta e-postmeddelande skickas automatiskt när funktionen blir aktiv för en medlem.

Många kombinationer är möjliga. Ett mail från organisationen kan t.ex. skickas när en medlem blir medlem (funktion medlem/medlem i en klubb). Eller att skicka ett mail, när någon blir vice ordförande på distriktsnivå.

Detta är möjligt med alla funktioner som ordförande, I.R.O., P.R.O., C.S.O., vice ordförande osv.

För att använda den här funktionen, måste föreningen först och främst aktivera modulen för välkomstbrev i administratörsmenyn. I administratörsmenyn väljer du Inställningar > Inställningar. Där längst ner på sidan kan du aktivera funktionen för välkomstmeddelande.

Därefter kan du skriva e-postmeddelanden på Admin > Inställningar > Kommunikation > Välkomstmeddelanden.

Skapa ditt eget välkomstmeddelande

1. Skapa ett nytt välkomstmeddelande

Klicka på knappen Nytt välkomstmeddelande och välj på vilken nivå du vill skapa ett nytt välkomstmeddelande.

• För funktion på landssnivå
  • För funktion på distriktsnivå
  • För funktion på klubbnivå

2. Sammanställ det nya välkomstmeddelandet

ALLMÄNT

Fyll i ett namn som ska visas i listan. Detta används endast internt.

Välj För funktion, vilken funktion du vill skicka till ett e-postmeddelande när detta läggs till i avsnittet Medlemmars grupp och funktioner i hens profil.

DESIGN

Fyll i ett ämne som ska användas som ämne för det e-postmeddelande som ska skickas och med vilken titel e-postmeddelandet ska visas i mottagarens brevlåda.

I innehåll kan du infoga det e-postinnehåll som kommer att skickas med det genererade dokumentet. I detta e-postmeddelande kan du använda olika taggar för att visa från vilken medlem dokumentet genereras.

Du kan endast använda följande taggar:

• #first_Name
  • #namn_efternamn
  • #funktion
  • #level_Name