1. Home
  2. E-post & mailinglistor
  3. Skapa eller underhålla en brevlåda

Skapa eller underhålla en brevlåda

Alla organisationer, klubbar och distrikt har en brevlåda som kallas ”Managers”. Den gör det möjligt för dem som har administratörsrättigheter att skicka e-post till sina medlemmar. Nya brevlådor kan skapas och de kan tilldelas specifika roller eller funktioner.

Under din administratörssida väljer du Kommunikation > Massutskick. För att skapa en ny brevlåda klickar du på +Add mailbox under brevlådeförteckningen. Till höger på sidan kan du läsa några beskrivningar av alternativen. I det här exemplet har vi skapat en brevlåda för ordföranden som är den enda person som har tillgång till den och som kan skicka till alla medlemmar i klubben. Postlådan är delad, vilket innebär att nästa ordförande och så vidare kan se vad som har skickats.

För att komma åt brevlådan klickar du på brevlådan i listan över brevlådor och trycker på Skapa mail. På den här sidan kan du också redigera brevlådan eller radera den.

Om du har tillgång till en brevlåda kan du också komma åt den från instrumentpanelen. Om du inte har administratörsrättigheter är detta det enda sättet att komma åt din brevlåda, men du har samma vy som ovan. Om du inte har förvaltningsrättigheter kan du naturligtvis inte redigera eller ta bort brevlådan.