1. Home
  2. E-post & mailinglistor
  3. Inkludera tidigare medlemmar i .WORLD.
  1. Home
  2. Grupper & funktioner
  3. Inkludera tidigare medlemmar i .WORLD.
  1. Home
  2. Medlemskap
  3. Inkludera tidigare medlemmar i .WORLD.

Inkludera tidigare medlemmar i .WORLD.

För att låta dina Past Members delta i Tabler/Circler.World på ett bekvämt och DSGVO-kompatibelt sätt kan du låta dem registrera sig själva.

Hur du gör detta beskrivs i följande tre steg:

1. Skapa ett formulär

• Växla till klubbnivå i den övre navigationen.
    • Klicka på ”Admin” i det övre högra hörnet.
    • Klicka på ”Anmälningsformulär” i den vänstra menyn.
    • Välj ”Lägg till anmälningsformulär”.
    • Välj formulärtyp ”Nya användare” och klicka på ”Nästa” längst ner.
    • Tilldela namn, t.ex. Registration PM, till e-postdistributionslistan.
    • Välj kombinationen ”Contacts/Guest” och klicka på ”Next” längst ner.
    • Lägg in rubrik och text/beskrivning där du ber om att få fylla i formuläret.
    • Spara
    • Under ”Redigera fält”: anpassa kontaktformulärsfälten Namn | Förnamn | E-postadress | Telefon | Födelsedatum etc.
    • Spara

2. Skicka formuläret till alumner

• Klicka på Åtgärder > Hantera bredvid formuläret i översikten över alla formulär.
    • Högerklicka på ”Visa formuläret” och kopiera adresslänken högst upp i webbläsaren.
    • Vidarebefordra sedan denna länk till alumnerna via det lokala PM-presidiet eller låt den distribueras.

3. Skapa en e-postdistributionslista

• Växla till tabellnivå i den övre navigationen.
    • Klicka på ”Admin” i det övre högra hörnet.
    • Gå till ”Avancerade inställningar” i den vänstra menyn.
    • Klicka sedan på Kommunikation / E-postlistor.
    • Till höger på ”ny adresslista”.
    • Ge en meningsfull titel (t.ex. external@, friends@ eller ot@ eller sponsors@ osv.).
    • Välj respektive mottagare i kontakterna (med kombinationen ”Past members/Past member” inkluderas också alla ”framtida” alumner automatiskt i sändlistan).
    • Spara