1. Home
  2. Komma igång
  3. Användarprofil, inställningar och sekretess

Användarprofil, inställningar och sekretess

Introduktion

Dina personuppgifter och inställningar finns i en rullgardinsmeny som öppnas genom att klicka på ditt namn i det övre högra hörnet. Eftersom användaruppgifterna kommer från klubbnivån måste du befinna dig på den nivån när du klickar på länken för profil eller inställningar. Det kommer att ge dig några alternativ. Här kommer vi att gå igenom några av dem.

Min profil

Här kan du ändra dina personuppgifter och ange vem du vill dela dem med. Administratörer kan dock fortfarande se uppgifterna om de visas från administrationsområdet.

Din profil är uppdelad i ett par avsnitt. I rubriken för sektionerna finns en pennikon eller ett plustecken som gör att du kan hantera de specifika uppgifterna.

Du kan ställa in sekretessnivåerna för de flesta uppgifter genom att klicka på ikonen till höger om fälten eller sektionsrubrikerna. Ikonen kan vara olika och baseras på valet av sekretess. Välj den sekretessnivå som du vill ha.

Delning mellan familjer. Eftersom vi kan se vår katalog för våra andra familjer kan vår information delas med dessa plattformar. Som standard är den dock dold. För att aktivera den klickar du på länken ”Dela med familjen” ovanför profilområdet. Genom att dela dina uppgifter kommer ditt namn och din information (som du tillåter att dela) att vara synliga för Round Table/Ladies’ Circle/41 International/Tangent Club/Agora Club.

Mina inställningar

På sidan Mina inställningar kan du ändra särskilda inställningar för ditt konto.

• Ditt lösenord och Ställ in en tvåfaktorsautentisering. Rekommenderas att göra om du har möjlighet.
  • Ändra språk och tidszon.
  • E-postinställningar och ändra din primära e-postadress.
  • Signatur och anmälan.

Andra val

• Knowledge base är denna hjälpsektion.
  • Support tickets leder dig till den internationella supporten.
  • På sidan Feedback kan du skicka in utvecklingsförfrågningar till plattformen.
  • Logga ut är precis vad det låter.