1. Home
  2. Allmänna inställningar
  3. Hur man ser data från en familjeorganisation
  1. Home
  2. Komma igång
  3. Hur man ser data från en familjeorganisation
  1. Home
  2. Kommunikation
  3. Hur man ser data från en familjeorganisation

Hur man ser data från en familjeorganisation

Eftersom vi utvidgar katalogen och plattformen till att även omfatta Round Table-familjen är målet att kunna söka efter enheter på olika plattformar. På grund av detta kanske vissa inte vill dela med sig av sina uppgifter, medan andra skulle vilja göra det. Här förklarar vi hur vi kan aktivera/avaktivera alternativet. Administratörer kan inte ställa in sekretessnivåer eller ändra dina preferenser för delning över familjen, utan endast användaren.

Öppna din profil genom att klicka på ditt namn i det övre högra hörnet. Strax under det ser du en länk som heter Dela med familjen. Om du klickar på den öppnas ett fönster där du kan aktivera eller inaktivera delning mellan familjer.

När du har aktiverat den och länken visar att den är AKTIV kan du ändra sekretessinställningarna genom att klicka på ikonen bredvid fälten och välja den nivå som du känner dig bekväm med.

Om du vill dela dina uppgifter även med familjeövergripande sammanslutningar väljer du för alla familjer. Om du väljer synlig för min klubbfamilj (RTI) kommer inte familjeövergripande föreningar att se dina uppgifter, men alla som är med i Round Table International kommer att se dem.

Det rekommenderas att dela vissa uppgifter med alla familjer. Om du väljer att inte göra det (vilket är helt okej) blir fältet där ditt namn ska stå suddigt och ingen kan söka efter dig i användarkatalogen. Av GDPR-skäl har vi avsiktligt dolt namnet på Tabler.World Manager och Webmaster i bilden nedan, men under normala förhållanden har han accepterat delning över plattformen medan Past President inte har gjort det, så du kan se hur fältet kommer att visas.