1. Home
  2. Medlemskap
  3. En medlem lämnar organisationen

En medlem lämnar organisationen

Om en medlem lämnar organisationen – av åldersskäl eller på egen begäran – ska följande förfarande följas:

1. Aktivera Admin längst upp till höger.
    2. Gå till Åtgärder/Profil i sektionen CRM/Kontakter till höger om namnet.
    3. Klicka på pennan vid Personlig information och i fönstret som öppnas:
      – Ändra status från ”aktiv” till ”vanlig Past Member
      – Ange utträdesdatum
    4. Spara.
    5. Välj pennan bredvid funktionen Member i Grupper och funktioner och ange slutdatum.
    6. Spara

I följande steg läggs den före detta medlemmen till på sändlistan Friends@. Förutsatt att denna har skapats. Se här.

7. Välj plusknappen längst upp till höger i Groups & Functions.
      – Välj Past Member/Past Member.
      – Ange startdatum och låt slutdatum vara öppet.
    8. Spara