1. Home
  2. Medlemskap
  3. Inloggning för tidigare medlemmar

Inloggning för tidigare medlemmar

Det finns två olika alternativ för tidigare medlemmar.

1) Den vanliga (kostnadsfria) tidigare medlemmen har från och med nu möjlighet att logga in och ändra sina egna uppgifter och inställningar. Informationen kommer att visas i klubbkatalogen, under fliken ”Tidigare medlemmar” i klubbens profil. Man kommer inte att få e-postmeddelanden från distriktet/organisationen/internationell nivå, utan endast från den egna klubben.

2) Aktiv (betalande) tidigare medlem, som dessutom kommer att ha tillgång till den egna organisationens uppgifter (medlems- och klubbkatalog, möteskalender, rapporter, omröstningar, nyheter, etc.).
Du kommer inte att ha tillgång till RTI-nivå.

Alternativet Aktiv medlem måste begäras av organisationen och aktiveras inte automatiskt. Se den här artikeln för mer information om aktiv tidigare medlem.

När en klubb avslutas automatiskt kommer tidigare medlemmar att få ett e-postmeddelande med en så kallad ”call-to-action” – välj vad som ska hända med ditt konto.

Du kommer att få två påminnelser (1 månad och 1 vecka) innan din profil arkiveras automatiskt.

Beroende på om föreningen också har modulen ”Aktiva tidigare medlemmar” kommer de att få ett något annorlunda meddelande.

När du klickar på knappen eller loggar in för första gången kommer du att se följande sida och du måste göra ett val:
– behålla mitt konto,
– uppgradera mitt konto till aktiv tidigare medlem (om modulen är aktiv)
– eller arkivera mitt konto.
Om du behåller eller uppgraderar ditt konto kommer du att omdirigeras till din profil. Dina uppgifter publiceras inte automatiskt. Om du vill dela med dig av dina uppgifter klickar du på publicera profil.

I ”Mina inställningar” (klicka på profil, mina inställningar) kan du arkivera din profil när som helst.

Du kan ändra dina sekretessinställningar (efter opt-in även med andra medlemmar) för alla uppgifter självständigt.

Ytterligare information:
Det finns en ny standardlista, t.ex. pastmember@1-xx.roundtable.world, som kan användas.
Aktiva medlemmar kan justera ett filter för att inkludera tidigare medlemmar i sökresultaten i medlemsregistret.

Mer information om Active Past Member finns i denna artikel.

This post is also available in: enEnglish (Engelska)deDeutsch (Tyska)nlNederlands (Nederländska)frFrançais (Franska)

Updated on 2. december 2022