1. Home
  2. Medlemskap
  3. Utmärkelser

Utmärkelser

Introduktion

Varje år delar organisationen, distrikt och till och med klubbar ut priser till medlemmar, klubbar, projekt, evenemang och andra för ett väl utfört arbete. .World vill att du ska visa upp dina hjältar och har därför en särskild avdelning kallad Hall of Fame där du kan visa upp dem för alla. Det är trots allt inte bara presidenter och ordföranden som bör finnas där. På .World finns det två sätt att lägga till dina utmärkelser. Antingen genom att använda de inbyggda positionerna och funktionerna eller genom en särskild meny för utmärkelser.

VIPS

VIPS genereras automatiskt när en medlem får en funktion i sin profil som är en VIP-funktion eller en presidentfunktion. Organisationerna bör använda denna metod för utmärkelsen Årets medlem. Rekommenderas inte för att skapa andra anpassade utmärkelser som funktion. Det kommer inte att visas i Hall of Fame för en och det är mycket svårt att söka efter dessa anpassade utmärkelser.

Gå in på den nivå du vill lägga till VIP-funktionen. sedan Admin > CRM > Kontakter > välj medlemmen > Åtgärd > Profil > Lägg till funktion > välj grupp och funktion.

VIP-funktionen visas i medlemsprofilen som vilken annan grupp och funktion som helst.

Du kan välja följande grupper och funktioner som kommer att vara synliga i Hall of Fame:

• VIP – Honorary member (Hedersmedlem)
  • VIP – AGM Convenor (Riksmötesgeneral/generalska)
  • VIP – Tabler of the year (Årets medlem)
  • Styrelse – President

Awardsmeny

Rekommenderat sätt att visa upp dina utmärkelser. Namnen på mottagarna är synliga i din Hall of Fame och du kan lägga till så många utmärkelser som du vill. Utmärkelsemenyn finns i ditt administratörsområde under Administration > Inställningar > Awards. Här kan du antingen lägga till ett nytt pris + eller redigera priskategori/lägga till vinnare/ta bort kategori genom att klicka på åtgärdsknappen vid varje pris.

Ny utmärkelse

Fyll i namn och ordning för utmärkelsen. Ordningen är viktig, eftersom en utmärkelse med högre ordning kommer att flyttas högre upp än andra utmärkelser med lägre ordning i Hall of Fame.

Ny vinnare

Klicka på Åtgärd på den utmärkelse där du vill lägga till en vinnare och välj Redigera.

Välj Ny vinnare eller tryck på Åtgärder > Redigera.

Välj klubbår och typ av vinnare. Olika typer av vinnare ger olika alternativ.

1. Kontakt

När du väljer en kontakt kan du ange namnet på en medlem som vinnare. Du kan även ange extra information som vanlig text.

I Hall of Fame är medlemmen länkad och du kan gå direkt till hens profil. På hans profil kan du också se utmärkelsen längst ner till vänster i profilen.

2. Klubb, Distrikt eller Organisation

När du väljer klubb, distrikt eller organisation kan du ange namnet på en klubb, ett distrikt eller en organisation som vinnare. Du kan även ange extra information som vanlig text.

I Hall of Fame är klubben, distriktet eller organisationen länkad och du kan gå direkt till klubbens, distriktets eller organisationens profil. På klubbens, distriktets eller organisationens profil kan du också se utmärkelsen längst ned till vänster i profilen.

3. Fritext

När du väljer fritext kan du fylla i vinnaren som fritext.

I Hall of Fame visas vinnaren som vanlig text och är inte länkad.

För internationella regionsordföranden

Varje år delar varje internationell region ut priser i sin region vid sitt regionmöte. Endast regionordföranden kan lägga till utmärkelserna. Följ nästa steg för att lägga till ett pris på regionnivå. Administration > Inställningar > Regioner > Åtgärder > Redigera

Select Hantera nyheter.

Nästa steg är detsamma som beskrivs i början av den här artikeln.

This post is also available in: enEnglish (Engelska)deDeutsch (Tyska)nlNederlands (Nederländska)frFrançais (Franska)

Updated on 2. december 2022