1. Home
  2. Eventhantering
  3. Öppen aktivitet

Öppen aktivitet

Öppna möten tillåter flera olika typer av registrering

1. Växla till administratörsläge
  2. Välj ”möten” i den vänstra menyn och klicka på ”lägg till möte”.
  3. Välj ”öppet möte”.
  4. Ange ett namn
  5. Lägg till en omslagsbild (om det behövs)
  6. Välj aktivitetstyp (nedre delen av huvudrutan).
  7. Välj andra alternativ (t.ex. begränsning av antalet platser).
  8. Lägg till en plats (återanvänd en befintlig plats om det behövs).
  9. Start av evenemanget
  10. Evenemangets slut
  11. Start av registreringsfasen
  12. Sista dag för registrering
  13. Välj ”nästa”.

Du kan lägga till flera olika typer av registreringar

Exempel 1:

1. Jag kommer att delta i bowlingen och middagen efteråt.
  2. Jag kommer bara att delta i bowlingen (kl. 18.00).
  3. Jag kommer endast att delta i middagen (kl. 20.00).

Exempel 2:

1. Hela helgen (500 kr)
  2. Endast huvudevenemanget (250 kr)

Dela

1. Delningsalternativ: fundera två gånger om du vill göra reklam för ditt evenemang för alla eller om det räcker att dela det inom din klubb/distrikt.

Beroende på ditt val kan endast din klubb se evenemanget, eller i det andra extremfallet kommer det att publiceras i din organisation, dvs RTI/LCI/41I/TCI/ACI (ett ordinarie klubbmöte är inget riksmöte).

1. Alla som är inbjudna kan också anmäla sig till evenemanget.
  2. Inbjuda: Här kan du lägga till distributionslistor efter behov.
  3. Nästa

Påminnelser:

1. Välj ett påminnelsemönster. Som standard är mönstret ”standard” valt.

Du kan skapa ytterligare mönster under avancerade inställningar.

1. Beroende på det valda påminnelsemönstret kommer alla inbjudna (se ”Delning”) att få inbjudnings- och påminnelsemail.
  2. Avsluta