1. Home
  2. Eventhantering
  3. Så här skapar du ett ”ordinarie möte”

Så här skapar du ett ”ordinarie möte”

Ordinarie möten ger två alternativ: antingen deltar du eller så deltar du inte. Du kan t.ex. utlysa ett klubbmöte där alla måste välja och kan använda kommentarsfunktionen för att ange varför de inte kan komma eller vilket ämne de vill ta upp.

Klicka på Admin > välj ny knapp (högst upp till höger) > Möte > Ordinarie möte.

Följande fönster används sedan för att samla in de viktigaste uppgifterna

1. Händelsens namn
  2. Infoga vid behov en titelbild (storlek ca 400×200 px).
  3. Exakt beskrivning av evenemanget inklusive foton, videor etc.

I den nedre delen kan du välja exakt vilken typ av evenemang du vill ha, från vanliga möten till specialarrangemang av engångskaraktär.

Dessutom kan du enkelt ange ett begränsat antal platser och om deltagandet är synligt för andra. Du kan också begränsa administrationen av evenemanget.

Till höger

• Infoga plats för evenemang, du kan också ange olika platser som du ofta använder.

• Start av aktivitet
    • Slut på aktivitet
    • Registreringens början
    • Sista anmälningsdag

Prisangivelsen är frivillig.

Du kan antingen ange ett grundbelopp eller ange detaljerade priser för enskilda områden under Avancerat, från avgift för utebliven närvaro till reducerat pris för barn.

Klicka på ”Nästa” längst ner till höger.

Dela:

1. Alternativet Dela.
      Välj noga om du behöver marknadsföra ett evenemang för alla eller om det räcker med klubb/distriktsnivå.
      Beroende på vad du väljer kan endast din klubb se evenemanget eller hela RTI/LCI/41I/ACI/TCI i extrema fall. (Ett klubbmöte är inte ett riksmöte).
    2. Alla som ser inbjudan kan anmäla sig till den.
    3. Inbjudan:
      Här kan du ange motsvarande e-postmottagare. Den högsta inbjudningsnivån är hela klubben.
    4. Klicka på nästa.

Minne:

1. Välj påminnelsemönster. Som standard finns ”Standard” . Ett annat påminnelsemönster kan ställas in via de avancerade inställningarna.
  2. Beroende på det valda påminnelsemönstret får de grupper som anges under ”Dela” inbjudan och påminnelse via e-post.
  3. Slutför.