1. Home
  2. Eventhantering
  3. Ordinarie möte: Avancerad inställning ”avgift för saknad närvaro” och pris per grupp

Ordinarie möte: Avancerad inställning ”avgift för saknad närvaro” och pris per grupp

Om du skapar ett ordinarie möte kan du ange ett grundpris och dessutom kan du ange en avgift för saknad närvaro och ett pris per grupp. Hur fungerar detta?

Logiken fungerar på följande sätt: Användaren måste alltid betala det lägsta priset. Om du fastställer en avgift för saknad närvaro kan du i efterhand fastställa vilken grupp som ska betala ett lägre pris.

Om du fastställer en avgift på 5 euro för saknad närvaro och anger en grupp (t.ex. medlem) nedanför och där anger en avgift på 6 euro för saknad närvaro, kommer medlemmen att betala endast 5 euro. Du måste ange det högre priset i saknad närvaro-avgiften och det lägre priset i gruppens saknad närvaro-avgift för att få en annan prissättning.