Klubbår

Introduction

The roundtable.world platform runs on national statutory years and organizes it so that the platform can be used to see the history, changes and future predictions of your tables. Weather it’s awards, board positions, memberships or even honorary title it does it all.

Att lägga till klubbår är därför den viktigaste uppgiften för en nationell administratör, men det är bara möjligt på nationell nivå. Det är en manuell uppgift och vi föreslår att din nationella administratör fastställer ett fast datum under året då hen lägger till nästa år så att detta inte glöms bort. Klubbår finns i din nationella administratörsmeny under Inställningar > CRM > Klubbår.

*Om detta inte underhålls och fastställs blir det mycket svårare att använda plattformen och ställa in funktioner*.

Lägg till ett nytt år

Först måste du ge året ett namn. Även om du kan skriva vad du vill rekommenderar vi att du använder år till år-formatet (t.ex. 2018-2019). Därefter måste du definiera vilken som är den första dagen i det nya klubbåret och vilken dag som är den sista dagen i ditt klubbår, för varje nivå. Observera att början av ett nytt klubbår måste ske en dag efter slutet av det senaste klubbåret. Dessa datum fastställs ofta i din nationella konstitution och kan vara olika för varje nivå eller vara desamma.

Exempel på hur klubbår används på .World

Radera ett klubbår

Om du vill radera ett klubbår, klickar du på åtgärdsknappen i raden för året och klickar på radera.

Redigera ett klubbår

Det är lika enkelt att redigera ett klubbår som att skapa det. Klicka bara på åtgärdsknappen och redigera. När du ändrar datumet bör du notera att de nya klubbåren utöver det år du redigerar anpassas till de nya datumen så att det inte finns några luckor och att de inte överlappar varandra. Du får ett felmeddelande om det överlappar varandra men inte om det finns en lucka.