1. Home
  2. Allmänna inställningar
  3. Byte av styrelse/överföring av styrelsefunktion (funktion för funktion)
  1. Home
  2. Grupper & funktioner
  3. Byte av styrelse/överföring av styrelsefunktion (funktion för funktion)
  1. Home
  2. Medlemskap
  3. Byte av styrelse/överföring av styrelsefunktion (funktion för funktion)

Byte av styrelse/överföring av styrelsefunktion (funktion för funktion)

OBS: Det finns nu ett snabbare och enklare sätt. Se den här artikeln för att byta styrelse i ett svep: Styrelseändring

I slutet av mandatperioden förlorar alla ämbeten sin giltighet. Det är därför viktigt att alla nya styrelseledamöter sätts in före utgången av klubbåret. Dessa kommer sedan att aktiveras automatiskt första dagen i det nya klubbåret.

1. Välj ADMIN längst upp till höger.
    2. Till vänster i administratörsmenyn, CRM>Kontakter.
    3. Aktivera kryssrutan till vänster om den framtida styrelsemedlemmen.
    4. Välj ”Lägg till fuktion…” i menyn ”Åtgärd” som visas högst upp.
    5. I bekräftelsefönstret som öppnas väljer du lämplig funktion och år.
    6. Då kommer posten automatiskt att fastställas och de nya rättigheterna kommer att gå igenom på den första dagen i det nya klubbåret. Kontrollera att den tidigare funktionen har rätt datum, vid behov kan du redigera det med hjälp av pennsymbolen i profilen. Det kan ta några minuter innan den nya funktionen visas i profilen.
    7. Kontrollera om slutdatumet är inställt för den tidigare styrelsemedlemmen, om inte, skriv in slutdatumet i profilen med hjälp av penna-symbolen.

Observera: Om du väljer annat i stället för klubbåret kan du fylla i de datum som du föredrar, men beakta tabellen nedan för hur systemet kommer att känna igen klubbåret.