1. Home
  2. Allmänna inställningar
  3. Hur man skapar en ny klubb

Hur man skapar en ny klubb

För att skapa en ny klubb i din organisation måste du ha administratörsrättigheter i organisationen.

Om du är administratör kan du gå till administratörsområdet och klicka på inställningar. En ny meny öppnas där du kan klicka på ”Lägg till en ny klubb”.

Där kan du välja det distrikt där klubben ska skapas och du kan ge klubben ett namn. Se till att uppgifterna är korrekta och överensstämmer med organisationen. I vissa organisationer börjar klubbarna med ex RTxx, i andra bara med numret. Kontrollera därför detta först och fyll i det korrekt.
Därefter måste du ange subdomänen, som är tabellens nummer, ett minustecken och föreningens landskod. Det finns en ledtråd under detta fält. I exemplet ovan är landskoden no för Norge. Så tabell 123 har subdomänen ”123-no” i Norge.

Dessutom kan du också ange en administratör för denna organisation. Detta är endast frivilligt, eftersom varje administratör i organisationer också kan administrera alla klubbar med supportkontot. Därför kan detta göras, men det är inte ett måste.

Genom att klicka på spara startar processen. Det kommer att ta några minuter innan klubben läggs till och synkroniseras med de andra nivåerna (distrikt, land, familjeorganisation).

This post is also available in: enEnglish (Engelska)deDeutsch (Tyska)nlNederlands (Nederländska)frFrançais (Franska)

Updated on 24. november 2022