1. Home
  2. Ekonomi
  3. Hur kan jag skapa en medlemsavgift?

Hur kan jag skapa en medlemsavgift?

1. Klicka på knappen ”Admin” i det övre högra hörnet för att komma till Admin-menyn.
  2. Klicka på ”Ekonomi” och sedan på ”Kostnader”.
  3. Klicka på ”Lägg till ett pris” på höger sida.
  4. Infoga de uppgifter som behövs

Om knappen ”fakturera direkt” är aktiverad får alla valda medlemmar ett e-postmeddelande med faktureringen efter att ha skapat kostnadsposten.

1. Genom att klicka på ”Nästa” kan du sedan välja vilka grupper eller enskilda medlemmar som ska ta över kostnaderna. Om du har valt en grupp kan du också utesluta enskilda gruppmedlemmar från kostnadsposten.
  2. Genom att klicka på ”Slutför” skapas kostnadsposten. Alla kostnadsposter visas sedan under ”Ekonomi” – ”Kostnader”.