1. Home
  2. Allmänna inställningar
  3. Externa länkar på översiktssidan: Anpassa din Dashboard

Externa länkar på översiktssidan: Anpassa din Dashboard

Om du har några externa länkar som du vill publicera i dina flikar kan du lägga till dem på sidan Översikt på respektive nivå. De kan färgläggas och en länk i vänstermenyn kan också läggas till.

Här är ett exempel för RTI Online Vision Page längst ner i gul färg.

För att lägga till en sådan länk behöver du administratörsrättigheter.
Gå till Admin > Inställningar > Medlemsportal > Personalisera.
Här kan du lägga till en länk, ge den ett namn, välja symbol och bestämma om du vill lägga till den på översiktssidan och/eller i menyn.

Synligheten kan också läggas till. Du kan t.ex. visa en länk endast till en särskild grupp eller funktion.