1. Home
  2. Medlemskap
  3. Skapa en hedersmedlem

Skapa en hedersmedlem

Det finns två möjligheter att registrera hedersmedlemmar. En gång direkt från de aktiva medlemmarna till hedersmedlemskap eller för äldre hedersmedlemmar skapandet av en ny Medlem. Hela styrelsen plus en ledamot med funktionen DataManager har rätt att skapa och ändra medlemskap.

• Växla till klubbnivå i den övre navigationen.
    • Klicka på ”Admin” i det övre högra hörnet.
    • Klicka på CRM/Kontakter i den vänstra menyn.

För befintliga medlemmar som går direkt från aktivt Medlem- till hedersmedlemskap.

• Välj ”Åtgärder” och ”Profil” till höger om motsvarande medlem.
    • Till höger, under Grupper och funktioner, redigerar du statusen ”Medlemmar > Medlem” och anger slutdatumet för det ordinarie medlemskapet där och sparar det.
    • Under Grupper och funktioner klickar du på det gula plustecknet för att lägga till den nya funktionen ”Medlemmar > Hedersmedlem”.
    • Utnämningsdatumet ska anges för perioden. Slutdatumet förblir öppet.
    • Spara

Ny skapelse av en hedersmedlem som ännu inte finns i .WORLD.

• Klicka på ”Lägg till kontakt ”ovanför listan med de redan skapade medlemmarna.
    • Ange personuppgifter – i den mån de är kända – men åtminstone. [förnamn], [efternamn]
    • Klicka på ”Nästa ”längst ner och ange namnet på partnern, om det är tillämpligt.
    • Klicka längst ner på ”Nästa” och lägg till den nya funktionen ”Members > Honorary Member” med hjälp av det gula plustecknet.
    • På datum anger du utnämningsdatum. Slutdatumet förblir öppet.
    • Spara.