1. Home
  2. Eventhantering
  3. Så här skapar du ett ”ordinarie möte” (möte med anmälan)

Så här skapar du ett ”ordinarie möte” (möte med anmälan)

Ordinarie möten ger två alternativ: antingen deltar du eller så deltar du inte. Du kan t.ex. bjuda in till ett möte där alla måste välja, och kan använda kommentarsfunktionen för att ange varför de inte kan komma eller vilket ämne de vill ta upp.

I administratörspanelen > ny knapp (i övre högra hörnet) > möte > ordinarie möte.

I följande steg, ge mötet

1. Namn
  2. Ladda upp en omslagsbild (ca. 400x200px)
  3. Beskriv evenemanget på översiktssidan och beskriv det utförligt, inklusive foton, videor etc.

Välj rätt typ av möte (klubbmöte, särskild händelse (en gång), särskild händelse (regelbundet) eller familjemöte). Om du är den lyckliga klubben som ska organisera nästa RM/halvårsmöte, välj detta.

Du kan enkelt begränsa de tillgängliga platserna, bestämma om närvaron ska vara synlig, om administrationen ska vara begränsad och för vem.

Om du har en regelbunden plats kan du välja den från rullgardinslistan (om den tidigare har skapats i panelen Inställningar > Aktiviteter > Platser) eller skapa en ny genom att aktivera alternativet ”befintlig plats” och klicka på + lägg till plats.

Ange startdatum för mötet (och eventuellt slutdatum) samt start- och slutdatum för registreringsperioden.

Enkel prissättning omfattar ett grundpris och en valfri avgift för att inte dyka upp.
Med avancerade prisinställningar kan du definiera olika priser för olika grupper/funktioner och definiera olika priser för registrerade som dyker upp/registrerade som inte dyker upp/inbjudna som inte är registrerade.

Klicka på ”Nästa” för att definiera delningsalternativ och inbjudna till mötet.

Klicka på ”Nästa” för att bestämma påminnelsemönstret och slutföra skapandet av ett ordinarie möte. Du kan ändra mötet när som helst vid ett senare tillfälle!

This post is also available in: enEnglish (Engelska)deDeutsch (Tyska)nlNederlands (Nederländska)frFrançais (Franska)

Updated on 10. maj 2022