Ordinare möte

Ordinarie möten ger två alternativ: antingen deltar du eller så deltar du inte. Du kan t.ex. tillkännage ditt klubbmöte och alla i klubben måste välja om de vill delta och kan lägga till en kommentar om varför de inte vill delta eller vilket ämne de vill diskutera under mötet.

Skapa ett ordinarie möte

1. Växla till administratörsläge
  2. Välj ”möten” i den vänstra menyn och klicka på ”lägg till möte”.
  3. Välj ”ordinarie möte”
  4. Ange ett namn
  5. Lägg till en omslagsbild (om det behövs)
  6. Välj aktivitetstyp (nedre delen av huvudrutan)
  7. Välj andra alternativ (t.ex. begränsning av antalet platser)
  8. Lägg till en plats (återanvänd en befintlig plats om det behövs)
  9. Start av evenemanget
  10. Evenemangets slut
  11. Start av registreringen
  12. Sista dag för registrering
  13. Om evenemanget inte är gratis, lägg till kostnad
  14. Nästa

Dela

1. Delningsalternativ: fundera två gånger om du vill göra reklam för ditt möte på första sidan eller om det räcker med att dela det inom din klubb/distrikt.

Beroende på ditt val kan endast din klubb se evenemanget, eller i det andra extremfallet kommer det att publiceras för hela organisationen, dvs RTI/LCI/41I/TCI/ACI (ett ordinarie klubbmöte är inget riksmöte).

2. Alla som är inbjudna kan också registrera sig för evenemanget.
  3. Inbjudan: Här kan du lägga till distributionslistor efter behov.
  4. Nästa

Påminnelse

1. Välj ett påminnelsemönster. Som standard är mönstret ”standard” valt.

Du kan skapa ytterligare mönster under avancerade inställningar.

2. Beroende på det valda påminnelsemönstret kommer alla inbjudna (se ”Delning”) att få inbjudnings- och påminnelsemail.
  3. Slutför