1. Home
  2. Eventhantering
  3. Inbjudan av externa gäster till ett möte
  1. Home
  2. Grupper & funktioner
  3. Inbjudan av externa gäster till ett möte

Inbjudan av externa gäster till ett möte

Om du vill bjuda in gäster och potentiella medlemmar med begränsad tillgång till .WORLD gör du följande:

1. Skapa ett möte enligt beskrivningen här
  2. Du måste skapa ett registreringsformulär med vilket gästen får tillgång till .WORLD
  3. Gästen registrerar sig med hjälp av formuläret och efter godkännande av chefen (admin) kan han registrera sig till mötet
  4. Efter godkännandet måste inbjudan skickas till nya kontakter via evenemangshanteringen så att gästen kan registrera sig

1. Skapa ett möte

”Kontakter/Gäst” måste också väljas för att dela/inbjuda.

2. Skapa ett anmälningsformulär

1. Välj admin-knappen längst upp till höger

2. Till vänster i administratörsmenyn klickar du på anmälningsformulär/lägg till anmälningsformulär.

3. Ny användare

4. Namn = namnet på mötet. Procedur = Kontakt/Gäst. Markera ”Måste godkännas av administratören”, annars måste gästen logga in 3 gånger.

5. Lägg till namn, beskrivning och bild om det behövs.

6. Välj obligatoriska fält Namn | Adress | Födelsedatum | E-post

7. Aktivera formuläret i övre höger hörn

8. Välj ”Visa formuläret” till höger och kopiera länken i webbläsaren.

3. Gästen registrerar sig med hjälp av formuläret

Viktigt: När du skickar eller publicerar anmälningsformuläret ska du skriva i texten hur det fungerar, t.ex.

Kära gäst,

under följande länk https://12-de.roundtable-demo.world/de/register/Mg/ kan du anmäla dig till våra möten i vårt gästområde. Kom ihåg ditt inloggningsnamn och lösenord. Du kommer att få ett registreringsmeddelande och ett inbjudningsmeddelande till evenemang XY från oss inom 72 timmar. När du har registrerat dig en gång kommer du att bli inbjuden till alla offentliga evenemang i framtiden. Om du inte vill ha detta, skicka ett e-postmeddelande till president@12-de.roundtable-demo.world.

Med vänliga hälsningar

När en gäst klickar på länken måste de fylla i de obligatoriska fälten och följande text visas ovanför:

”Tack så mycket, vi har mottagit din begäran om registrering. En administratör måste först bekräfta din begäran. Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart bekräftelsen har mottagits.”

4. Administratörens godkännande och inbjudan till mötet

1. I administrationsområdet för anmälningsformuläret och i motsvarande anmälningsformulär klickar du på Åtgärder och Hantera.
  2. För alla som ännu inte har blivit godkända, gå till rätt åtgärd och godkänn.
  3. När alla gäster är aktiverade måste du gå till Åtgärder/hantera i möten och där välja motsvarande möte.
  4. I admin går du till ”delningsalternativ” och lägger till kontakterna i inbjudan.
  5. Gästen kan nu registrera sig direkt via mötets e-postadress. Om han går via e-postmeddelandet måste han först logga in.
  6. Via registreringen måste han acceptera villkoren igen och befinner sig då i medlemsområdet.
  7. I .WORLD:s medlemsområde kan han nu justera sina personuppgifter igen och registrera sig till mötet, förutsatt att inbjudan till mötet redan har skickats (se punkt 4.4).
  8. Gästen kommer nu att få en inbjudan till varje efterföljande möte. Om gästen inte längre vill, arkivera honom. I administrationsområdet på medlemshantering/kontakter. Bocka i rutan till vänster om namnet och välj Arkivera i åtgärdsmenyn som öppnas.