1. Home
  2. Ekonomi
  3. Upprätthållande av finanserna för en klubb

Upprätthållande av finanserna för en klubb

Konton

.World erbjuder enkel och tydlig ekonomisk förvaltning. Fakturor kan laddas upp och distribueras till enskilda medlemmar, medlemsavgifter kan samlas in och medlemmars individuella ”skulder” kan ses.

Fakturor

Fakturor kan upprättas här och vid behov även distribueras individuellt till de enskilda medlemmarna.

Kreditnotor

Här kan man ställa in kreditnotor och vid behov även dela ut dem individuellt till de enskilda medlemmarna (t.ex. när en medlem har haft utgifter för klubben).

Kostnader

Förutom de klassiska fakturorna och kreditnotorna finns det också vissa kostnader för vilka det inte finns några dokument. Till dessa hör till exempel medlemsavgifter. Efter att ha angett beloppet kan enskilda grupper och medlemmar återigen väljas.

1. Klicka på administratörsknappen i det övre högra hörnet (ordförande, sekreterare och webadmin är administratörer som standard).
  2. Till vänster under ”Ekonomi” väljer du en underpunkt.