1. Home
  2. TABLER.APP
  3. Så här loggar du in på Round Table Family.APP

Så här loggar du in på Round Table Family.APP

Om du har installerat RoundTableFamily.APP måste du logga in. Öppna appen för detta.

Här måste du ange din e-postadress. Du måste använda din .WORLD e-postadress. Denna är förnamn.efternamn@klubbnumber-landskod.XX.world där XX är din organisation (t.ex. Henry.Ford@16-de.roundtable.world).

Klicka på Logga in. Nu måste du ange en auktoriseringskod.

Koden kommer att skickas till din e-postadress, som du har angett i .WORLD som en adress för vidarebefordran av e-post. Öppna e-postmeddelandet, kopiera koden och ange den i appen eller klicka direkt på länken ”Använd koden i appen”.

Därefter öppnas appen och du är inloggad.