1. Home
  2. Medlemskap
  3. Fyll i Hall of Fame

Fyll i Hall of Fame

Överallt där det finns en president kan man skapa en Hall of Fame. Detta innebär att du kan skapa en hedersplats på ett klubbnivå, ett distrikt eller ett land.

Det kommer att se ut så här:

Om listan inte är ifylld måste du tilldela funktionen och perioden till motsvarande medlem.

Klicka på admin och gå till CRM/Kontakter. Om en person redan finns i .world väljer du personen här och väljer ”lägg till funktion”. Där måste du välja ”ordförande (styrelse)” och välja period (välj fast period, inte en manuell period).

Alternativt kan du också gå in i hens profil och klicka på plusikonen i grupper och funktioner och där välja ”ordförande (styrelse)” och period.

Detta måste göras för alla personer/perioder.

Om en person inte finns tillgänglig i .world, men bör finnas med i Hall of Fame, måste du lägga till personen innan. Detta MÅSTE göras på klubbnivå. Om du vill lägga in en Hall of fame på distrikts- eller landsnivå måste du lägga in personen på klubbnivå. För detta går du till klubben och väljer fliken ”admin”.

Välj ”login as support” där. Om du inte har rätt till det kan du be en administratör eller klubben att lägga till den här personen.

Gå till CRM/kontakter och lägg till personen. När detta är gjort loggar du ut från klubben och går till din distrikts- eller landadministratörssida igen och lägger till funktionen enligt beskrivningen ovan.