1. Home
  2. Ekonomi
  3. Redovisnings- och bankuppgifter

Redovisnings- och bankuppgifter

Contents

Klicka på Admin-knappen uppe till höger (Admin är hela styrelsen och DataManager som standard).

• Gå sedan till Inställningar under Avancerat till vänster
  • I Ekonomimodulen kan du anpassa fakturaadressen, bankuppgifterna och kontona.

Viktigt:

Kontot med fet stil är det standardkonto från vilket medlemsavgiften debiteras. Detta konto är inte e.V.-kontot.

This post is also available in: enEnglish (Engelska)deDeutsch (Tyska)nlNederlands (Nederländska)frFrançais (Franska)

Updated on 7. november 2022