1. Home
  2. E-post & mailinglistor
  3. Skapa en e-postlista

Skapa en e-postlista

E-postdistributionslistor är praktiska och har länge varit ett viktigt verktyg för många. Om du aktiverar Admin och sedan väljer Avancerat/Inställningar i den vänstra menyn hittar du punkten Kommunikation/E-postlistor.

I fönstret som visas kan du å ena sidan se standardlistorna och å andra sidan kan du skapa nya adresslistor med hjälp av knappen längst upp till höger.

Formuläret för att skapa en ny e-postlista kräver följande information:

1. Betydelsefullt namn (t.ex. ”Vänner”, ”Tidigare medlemmar”) . @clubnumber.roundtable/ladiescircle.world läggs automatiskt till av systemet.
    2. Du kan välja redan befintliga kontakter som mottagare. Här hittar du endast redan registrerade medlemmar från klubben.
    3. Under externa e-postadresser kan du nu ange och lägga till upp till 250 e-postadresser.
    4. Använd spara för att skapa e-postlistan.

Viktigt:

Det tar alltid ett tag innan distributionslistan slutligen skapas i systemet, så det är bäst att vänta en dag.

Distributionslistorna är offentliga, så de kan kontaktas från vilken privat e-postadress som helst.

Om e-postmeddelandet innehåller länkar från Bitly kommer vissa leverantörer (t.ex. Telekom) inte att kunna ta emot e-postmeddelandet.

This post is also available in: enEnglish (Engelska)deDeutsch (Tyska)nlNederlands (Nederländska)frFrançais (Franska)

Updated on 10. maj 2022