1. Home
  2. Medlemskap
  3. Hur redigerar jag mina egna profiluppgifter?

Hur redigerar jag mina egna profiluppgifter?

När du har loggat in, klickar du på din egen klubb i det övre navigeringsfältet vid .WORLD-skriften till höger.

Gå sedan till ditt eget namn längst till höger och välj ”Min profil”.

Du kan använda pennsymbolen i de enskilda fönstren för att ändra innehållet och korrigera, lägga till eller uppdatera dina profiluppgifter.

Du kan använda de små ikonerna bredvid respektive profilkategori för att individuellt ställa in synligheten av dina uppgifter:

• Synlig för alla familjer
  • Synlig för alla i din organisation (RTI/LCI/41I/ACI/TCI)
  • Synlig för alla i mitt land
  • Synlig för alla i min klubb
  • Synlig endast för administratörer